Post by omulthunjaquad on Mar 5, 2022 7:32:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - Bilardo Şehir ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - Bilardo Şehir IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha fazla dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - Bilardo Şehir 2022 version ▞▞▞
Fuuul reklam sildi. geri
oyun fena değil
Yaklaşık beş dakika eğlence. Standart bir bilardo oyunu değildir ve her "seviyeden" önce reklamlar vardır.
O reklamlar iki set bir bile olsa süper derim. Reklamdan oyun oynuyorsun.
Oyun süper ama reeeeeeeeeekkklammmmm veeriiyoooo
Çok güzel bir oyun ama her kareden sonra ekliyor, kaldırmayı hiç düşünmeyin ☹
Pooking - Biljart City Sportgames uex
İyi oyun ama çok reklam var😡😡
Çok eğlenceli ve bağımlılık yapıcı. Zorlu, dinlendirici ve keyifli 😎.
Tek oynamaktan sıkıldım
iyi
Oyunu daha zorlu hale getirmek daha iyi olabilirdi
Birbiriyle oynayan iki kişi gibi bilgisayarla rekabet yok, daha iyi olabilirdi
Basitten güzel bir zihin zorlu oyuna kadar farklı seviyelerde Gud oyunu
Çok çılgın bir oyun herkez oynasın
Oyun olarak güzel ama çok reklam giriyor ve +18 ile ilgili reklamlar arkadaş sitelerine üye ol gibi reklamlar sinir bozucu genclerin beyini yıkamak küstahca
Gayet güzel olmuş.İyi vakit geçirtiyor.Teşekkürler.
Bu oyunu oynama üzerine koymuşsunuz bu ne reklamı oynayamiyom şu reklamları oynamak ya adam gibi oyun oynayalım
Oyunun kendisi harika ama her maç arasında bir reklamın olmasından nefret ediyorum
Harika grafikler, güzel mekanizma, sadece alt reklamlar. Bazı incelemeler güncellenmedi.
Reklam içeriyor mu? İşte yüzyılın ifadesi! Her turdan sonra gereksiz reklamlar izleyerek hayatınızı boşa harcamayı seviyorsanız veya sıfırlarsanız bu oyun tam size göre, sizi daha oynamaya başlamadan bir tane izlemeye zorluyorlar, iğrenç! 🤢🤢🤢
Güzelö oyun ama normal bilardo olsa daha güzel olur
Güzel oyun ama reklamlardan rahatsızım
Hocam adam akıllı reklam izleyemiyoruz. Daha fazla reklam koyun. Bu kadar reklam az olmuş
harika Bir oyun aracısı olun siz de benim gibi tavsiye ederim
Pooking - Billiards City Sports wkhq
Uygulama güzel çılgın ancak elden sonra iki reklam zevki bırakmıyor. Can sıkılaşmak için gelmek için siliyorum
Sadece öğreniyorum. Ama hoşuma gidiyor. Tablonun değişmesini sevmiyorum. Sadece normal bir tane.
Y7r7fapıvıv merhaba nasıl olacak nasıl ve nasıl olacak78rtyh CL bir çok var ki bu ülke ne iyi olur aslında ama neyse ben yarınum sabah sabah bu kadarsın çoksın nasılsın nasılsın nasılsın nasılsın nasıl nasıl insan nasılsın nasılsın esınsın e ol ben sana bir daha da güzel 5 sınıft bir çok kez kitaplarımızı unutma ki ağzında sakız merhaba merhaba merhaba için f ıhlamurlar bir gün bir kez bile yok o çok çok kirli merhaba
Şimdi labirentte top ilerlemeden 8 seviye oynadın, keşke bunu düzeltsen, lütfen!!
Gerçekten eğlenceli. Umarım oyunumu daha iyi hale getirir. Daha sonra haber verirsin.
Bu bilardo oyununu gerçekten çok seviyorum, başkalarını indirdi ve çabucak kaldırdılar, reklamlar uzun sürmeden yönetilebilir ve hemen hemen oyuna geri döndü, bununla harika bir iş çıkardı
cok guzel bir oyun ama kampanyali olsa daha iyi olucatir
Tek tek savaş olsa.bu oyun süper olur
Pooking - ビリヤードシティ スポーツ mcom
Bu oyun çok güzel ve önemli 👍👍😊😊 oyun
Guilty Parade [Mystery visual novel] Pakikipagsapalaran hxye
Çok reklamlar. Cep telefonumda ne zaman müzik çalsam, bir seviyeyi tamamladığımda otomatik olarak kapanıyor. Çok iğrenç.
İlk birkaç seviyeden sonra her oyunda 1-2 reklam alacaksınız. Yönelim kilidine rağmen rastgele ekran yön değiştirmeleri de olacaktır. Ayrıca her 10 veya daha fazla seviyede bir derecelendirme için yalvarıyorlar. Bu şeyler için kaldırıldı.
Oynaması ilginç, oyunu beğendim, herkese indirmesini tavsiye edeceğim, kullanıcı dostu
Pooking - ביליארד סיטי ספורט jxoe
Bir tahtayı yendikten sonra oyun son kez dondu donuyor beni tekrar oynamaya zorluyor zaten 5 kere yaptı 1239. seviyede bu oyundan bıktım bunu yapmamalıyım rakibe karşı oynamıyorum çöp oyunundan yoruldum üzerinde oyun tahtaları.
cok reklam var
Neden bu kadar çok reklam var? Ve neden reklamsız ödeme yapma seçeneği yok?
1020 bitmişti. Bu kadarmıydı. Bitti..
Oyun 10 numara 5 yıldız ama çok reklam var
Fena değil ama bu reklamlar çok rahatsız edici
oyun gerçekten, en sinir bozucu değil, bi çok oyun size yönelik sinir bozucu değil, satışlardan çok daha fazla zevk alıyorlar
Reklam üstüne reklam reklam üstüne reklam.......
çok fazla reklam var
Bunun normal bir bilardo oyunu olacağını düşünmüştüm; olmadığı ortaya çıkıyor. Bu oyunun 5 seviyesini oynadım ve sürekli çökme oluyor. Reklamlar biraz can sıkıcı ama sahip olduğum mobil bilardo oyunlarının sürekli çökmesiyle baş edemiyorum. Kilitlenme çok kötüleştiği için kaldırmak zorunda kaldım. KORKUNÇ! Lütfen uygulamanızı düzeltin.