Post by tessetaranke on Feb 15, 2022 13:22:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ KingGodCastle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KingGodCastle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеатс глитцх ресурс ▞▞▞
▞▞▞ KingGodCastle 2022 version ▞▞▞
Недавно ажурирање је убило игру. Неки олтари понекад не раде, након чишћења инвазије добијате 0 награда
Постоји ли грешка у напретку игре? Када изненада додирнем дугме за почетну страницу на свом телефону и онда се вратим у игру, нешто ће искочити са питањем да ли „желиш да поново покренеш игру или не“ (да или не), а за мене желим да наставим своју игру тада када притиснем "не" мој напредак у игри се не учитава. То се дешава доста времена. Молим вас помозите, да ли је то грешка?
Заглављен на екрану за учитавање јуче је радио добро
King God Castle Estrategia giyx
Не могу ни играти. Изгледа стварно супер, али не могу да дам игрици већу оцену ако не могу да је играм. Стално искаче да је открио рутовање и онда се руши. Имам потпуно нов телефон. Није укорењено...
Чини се да игра нуди само драгуље хероје када немате драгуље да их купите, сваког дана када ја немам драгуље понудим напредним херојима, сачувајте драгуље и они престану да нуде. Плати за победу!!! Игра је забавна, али дефинитивно предаторска.
Заиста желим да ми се свиђа ова игра, концепт и уметност су добри, али постаје јебено вруће на мом телефону, чак и вруће од игре веће од ове, што ме чини сумњичавим да ради нешто у позадини, осим ако се проблем температуре не реши, ја не Не мислим да ћу ово поново инсталирати ускоро
Скупо је подизати ниво хероја и још теже набавити нове мало Гринди, али генерално је забавно вреди 3 до 4 звездице 5 ако се ови проблеми реше.
Супер забавно, добар са стратегицом може вам омогућити да постигнете ниво изнад своје тежине. Професионални савет: не скупљајте своје свитке или кључеве осим ако их имате 4 или вишеструке од 4 (можете безбрижно да прикупите дневне/недељне бесплатне додатке).
За супер забаву је потребно више садржаја и већи ниво замка
Игра је била добра на почетку, али све нове исправке чине да се игра квари. Желим свој новац назад брате, трошим новац на пропусницу, а сада не могу ни да је користим јер игра стално пада
Занимљива игра, али зашто сте потрошили толико овна? Питам се шта стоји иза ове игре
Стварно је добро. Пуно сам играо. Чак купујем и месечну претплату. Али након ажурирања, суочио сам се са досадним грешкама. Као што су моје награде за скроловање, не могу да користим, јер не могу да га пронађем на картици за померање. Поправите то. И поново променим оцену на 5 звездица. Хвала
Чини се да не могу да пронађем начин да уредим своју стару рецензију, која је имала 4 звездице због мале грешке са недавном годишњицом која је уклонила све моје реликвије. Поново се пријавите и вратили су се! Чудесна мала игра за спајање са добрим делом тежине и ненаметљивим огласима који се користе за допуњавање ресурса, стицање предмета или стицање једног додатног живота да бисте покушали да завршите рунду.
игра је добра и изузетна .. проблем је , СВИТАК ! Ризикујем све дијаспоре које сам зарадио током игре и заузврат добијам фрагменте хероја .. треба ли боље да максимизирам тих првих 5-8 хероја ? ако је тако, онда ову игру не би требало препоручити свим онима који траже адвен .. плус проблем са ажурирањем , често се враћам на главну страницу и поново се логујем .. помало досадно .. хајде да помогнемо једни другима овде програмери .. хвала !
„Желите ли да поново покренете игру која је у току?“ "Не" наставља да поново покрене игру која је у току...
Ова игра има потенцијал, али када сам је играо стално говорите комуникација са сервером сваки пут када завршим око 20 и питам се можда је ова игра мртва, они вам никада не одговарају
Колекционар хероја и ауто борац са скоро савршеним балансом аутоматизације наспрам планирања, који је донекле ограничен на меку плату, али сам се јако забавио а да ништа нисам потрошио. Није чак ни тежак за рекламе. Дефинитивно покушајте овоме, могао бих да видим себе како трошим новац у будућности само зато што се чини да игра поштује играча много више од других игара у категорији.
Вероватно најбоља мобилна игра коју сам икада имао. Оно што му недостаје у садржају надокнађује у игри; о, тако је задовољавајуће време играња. То је тако једноставан концепт, али тако добро изведен. Све док програмери то подржавају; Даћу све од себе да их подржим. Једина ствар коју бих предложио била би опција да се уклони опрема од члана странке без 'продаје'. Понекад се некоме да погрешна ствар, или када се спојим, више бих волео да други корисник има предности
Апсолутно волим ову игру. али извлачење ликова је ужасно. провео сам толико времена играјући ову игру и још увек имам први скуп људи које вам даје. и извлачили сте из све 3 кутије БРОЈ пута. ако морате да платите за нове ликове само реци да амд не ставља "шанса за карактер". ако постоји шанса не може бити већа од 0,01. али сама игра је невероватна.
Сјајна мала игра. Нисам очекивао да ћу толико уживати. Не морате да плаћате да бисте унапредили игру, али одлучио сам да купим неке артикле јер сам толико уживао у игри.
Забавна игра и јединствени гамеплаи Али дајем 2 звездице из неколико разлога 1. Честе непознате „закрпе“ које не дају ништа 2. Замрзавање сваки пут када се меч заврши 3. Веома веома мале шансе за добијање новог хероја 4. Ограничени ресурси узрокују да игра стагнира након Поглавље 5 Закључак: Дао би игри још неколико шанси, пре него што одустане
Не трошите своје драгуље. Само сачекајте док не можете купити новог хероја у радњи (149) осим тога. Невероватна игра
Захтева да пристанете на Услове коришћења услуге, али их онда пружа само на ономе што изгледа као да је корејски језик.
Одличан концепт, али је напредак спор. Све је прескупо. Изузетно је тешко добити нове ликове. Сваки пут када се меч заврши, морам поново да учитам игру јер се цела апликација замрзава.
Дао бих овој игри 5 звездица ако не троши толико батерије._. Осим тога, савршено је!!
Једноставна, али веома изазовна, препоручујем вам да играте јер је ово заправо пристојна игра. Сваки лик је јединствен за себе и непријатељ је прилично разнолик на сваки начин, сваки лик се може надоградити и има различите начине да вас забави. Иако неки интерактивни кориснички интерфејс треба да се подеси и поправи тако да играч може лако да их користи, ова игра доноси уживање, духовитост и тактику како би играчи могли да цене ову игру.
KingGodCastle Strateegia gsd
Апликација је веома грешка. Често ме избаце из игре без разлога и повремено (од последњег ажурирања) добијем грешку која каже да није успело да исправно учита изворне информације? То прекида моје битке и доста времена не могу да их поново учитам тако да губим издржљивост/арену/заставе без награда. Такође, током Ваве фестивала, ако ликови задрже своје здравље од таласа до таласа, они такође треба да задрже своју зарађену ману.
То је заиста сјајна игра, али мој Боже, поправи своје проблеме са стабилношћу. Морам да изађем из игре после 5 минута јер се толико руши. Када покушам да се поново пријавим, пише да радим одржавање што је б.с. Жалосно је што се овако игра јер ово има толико потенцијала 😒
Ако сте у невољи, то је заправо изнад пристојног. Добар посао на Дев-има. Заиста се радујем и новим артиклима.
Ова игра је драгуљ!! Ооо...дајем 5 звездица, уз упозорење. Почео сам са гостујућим налогом да га испробам. Схватио сам радњу, позвао свитак, добио нови лик... Иемо или тако нешто, људи кажу да је супер. Избрисао налог, што је иначе лако, и покренуо "главни" под мојим корисничким именом и слично. Прошао сам 5 фаза, повукао све дате свитке, купио велики златни свитак (у валути игре што је супер)....НИКАД ЈЕДНОМ...извукао нови лик...као да сам кажњен !
Заиста забавна игра, али стопе пада за нове ликове су страшно ниске. Не могу да дам 5 звездица игри која не даје ликове осим ако не потрошите 5+ $ да бисте је добили
King God Castle Estrategia giyx
Забавна стратешка игра, висока вредност понављања са јединственим ликовима. У стању да гринд и дефинитивно ф2п, не знам зашто нема веће западне фанове. САВЕТ: сачувајте ране драгуље да бисте купили нове хероје у свакодневној продавници, освежите се огласима за дупло већу шансу сваког дана. Добио сам 21/25 у року од месец дана без муке
Сигуран сам да је игра одлична. Али мој телефон је стар 4 године и игра је пала 5 пута пре него што је мој профил направљен. После 6. судара сам одустао
Одлична игра, али ме стално избацује из ње
Много грешака када се битка заврши, морате их поправити
Била је то лепа игра за играње, али сваки пут када направите глупо мини ажурирање, игра се сигурно руши и не може се играти. Управо си ме натерао да изгубим 3 меча у арени јер сам "пропао" када се игра руши
Забавна игра, ликови су забавни и такође пристојна разноликост, али имати све нове ликове иза зида од дијаманата или чекати 1-1.000.000 шансе да их нацртате, више ликова и лакши начини да их добијете било би невероватно осим игре одличне
Феноменална мала стратешка игра. Куповина у игрици је потпуно опциона да бисте уживали у свему што нуди. Једноставно и изазовно, без присилних огласа!
Crazy Restaurant 2021 Arked yih
Паивалл вас је погодио унапред, осим ако волите да играте цх. 1 за сву вечност. Увек се „повезујете са сервером“ после игре, тако да проводите много времена у игри пријављујући се, да ли је то ваша идеја забаве? Поправи своју игру.
Добро, али још увек треба много побољшања, као што су противник на мрежи у реалном времену, онлајн ћаскање у реалном времену са другим играчем и месечни догађај. То није превише п2в игра, али када достигнете виши ниво, заиста је тешко добити новчиће.
Заиста сам уживао у овој игри док нисам стигао до тачке у којој могу да играм пвп 2. меч, рунду 5 од 7. Имам 3, 2 сребрне звезде, 2 2 бакра и 1 јединицу бакарне звезде са 1 златном опремом између свих јединица.., непријатељ који се вратио и за сада имам 2 јединице са ружичастом звездицом, а остатак златну звезду и 2 розе опрему.... Разумем да је "насумичан", али то је смешно да ништа не спречава да буде потпуно једнострано. Чак и када сам победио у свакој рунди у својој првој, други момак је и даље био једнак.
То је прва игра спајања коју сам играо без принудних огласа. Игра може бити забавна и може бити фрустрирајућа. Прави проблем који имам је то што ћете имати приступ 7 од 25 различитих јединица, а шанса да откључате нову јединицу је толико мала да имате веће шансе ако вас два пута удари гром док добијате на лутрији током односа са Емом Ватсон. Те основне јединице раде поштено, али понављање постаје врло брзо досадно.
Управо сам добио ову игру синоћ и не могу да је играм сада јер сервер не ради због одржавања, али ми никада није рекао да ће се то десити, завршио сам са њом
Ужасно, не могу чак ни да прођем поред глупог екрана за пријаву. Из неког чудног разлога ова игра захтева превише РАМ-а за играње. Дакле, ако очекујете да ово платите на свом јефтином уређају, ова игра ће вам се смејати у лице уместо вас.
РНГ за неоткривене ликове убија ову игру. Играм данима и све што добијам су исти почетни ликови изнова и изнова, без нових ликова. Мора да је прислушкиван. Осим веома лошег РНГ-а, није лоша игра, прилично забавна, али без нових ликова постаје досадна када се почетни ликови изједначе.
Шансе за извлачење хероја су 2-5%, али после преко 100 потеза, ја сам извукао не и ово је са све три карте. Немате шансе да добијете осим ако не будете китова. Пвп није ништа друго до ратници у новчанику чак и са најнижим рангом који се упарују са јединицама максималног нивоа. Сјајна игра да није била исплатив за победу. Веома интензивно млевење.
Стопе су више него страшне. Играо сам 2 дана, око 4 сата. Никада нисам откључао нови лик. Ово је изазвало веома брзо сагоревање јер је постао монотони ауто шах који ради исту ствар са истим ликовима на истој табли изнова и изнова, а да се ништа не мења.
Обожавам ову игру, то је заиста пријатно искуство и постоје само огласи када желите појачање. Али недавно, од овог најновијег ажурирања, игра се стално затвара, обично на почетном екрану, али ако прођем преко екрана за покретање, игра ће се и даље затворити у року од 5 минута. Уживам у овој игри много, па вас молим да поправите ово.
Сада се у основи не може играти. Започнете игру, она или виси, прекида се и мораћете да напустите трчање. Замислите да добро трчите са рундом 40 (ако чак и на срећу прођете 1. круг) само да се заврши јер се игра руши.
Огроман избор за јединствену игру и стилове игре; овде постоји много дубине за тржиште мобилних игара које напредује на механици аутоплеја и паивалл-у. Ова игра заправо награђује играче за учење механике и израду стратегије. Одличан напредак који се повећава стрпљењем и радозналошћу. Графика и анимације су мех. Наслов игре је варљиво једноставан, свакодневни и свеприсутан са другим неинспирисаним апликацијама упркос јасно диференцираном стилу. Дај овоме прилику. ~Неки тип