Post by tessetaranke on Feb 15, 2022 13:13:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Gun 3D - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų trikdžių klavišai ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Gun 3D - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Age of Z Origins:Tower Defense Strategy itnx
Labai gera kokybe
Prisimenu, 2015 m., kai grįžau namo iš mokyklos, grįždavau namo į savo samsung planšetinį kompiuterį ir nekantravau žaisti šį žaidimą, tai buvo labai smagu, bet viršvalandžiai gavau naują telefoną ir žaidžiau jame pixel gun, bet tai buvo labai vėluojantis ir labai bugiškas ekranas būtų visiškai juodas, o iš jo gaučiau nepertraukiamus skelbimus, persukti pirmyn po 5 metų gavau naują telefoną ir galėjau lengvai žaisti, buvau laimingas, bet visiškai praradau susidomėjimą žaidimu, bet youtuberiams tai atrodo smagu, todėl aš vis tiek žaidžiu.
Man patiko šis žaidimas grįžti namo iš mokyklos ir žaisti iki miego, bet dabar tai yra šiukšlės, kas atsitinka fone, gaminant seną smėlio dėžę, geriausias amžius buvo smagiausia atrakinti naujus dalykus be mūšio leidimo, tik pataisykite žaidimą, prašau. og nariams kruvinas kalmarų žaidimas tik kodėl
Pixel Gun 3D - Battle Royale Hərəkət vqae
Ziauriai geras.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
šis žaidimas yra toks, kad laimėtum
Žaidžiau žaidimą pirmaisiais metais, kai jis pasirodė. Tai sukelia priklausomybę ir yra vienas geriausių pikselių šaudyklių. Keičiama apžvalga. Programa vis dar stringa ir man nepataisyta. Liūdnas.
Sveiki, man patinka žaidimas, bet stengiuosi padaryti torpedų paleidimo įrenginį taip blogai aš 🥺😞😞😥
Man patinka šis žaidimas, bet mano pašto dėžutėje nerodomos vadinamosios dovanos, ar galite rasti šios problemos sprendimą? pridėkite kitą žvaigždutę, jei ji bus pataisyta
Pradėjau žaisti šį žaidimą maždaug prieš 5 metus, turėjau daugiau nei 5000 trofėjų, o mano mėgstamiausias žemėlapis buvo Kalvos karalius. Man patinka laikyti save priežastimi, kodėl jis buvo pašalintas, nes FFA ten dominavau, todėl kiti žaidėjai nustojo žaisti. Išleidau mažiausiai 150 € brangakmenių/monetų pirkimui ir ypač man patiko karinis fojė. Po kelerių metų grįžau ir radau, kad mano acc pamestas, be jokios pagalbos jo atkurti, jau nekalbant apie kai kurias p2w problemas, rekomenduoju išbandyti ir turiu vilties.
Žinau, ko tikėjausi išėjęs iš šio žaidimo tokiam ilgam laikui. bet absoliučiai niekas nepasikeitė, kaip tu turėjai gauti ginklus. dalys vis dar labai brangios. viskas, kas gera, ateina iš mūšio perdavimų arba jūs turite šlifuoti kelias dienas, kad gautumėte vieną ginklą. O dabar turime išleisti daugybę brangakmenių, kad patobulintume ginklą, kad jis būtų gyvybingas, palyginti su vienu šūviu 3 kačių šlamšto ginklais? negaliu patikėti, kad šis žaidimas yra geras.
Tai puikus žaidimas, kurį žaidžiu nuo 4 metų, kai pradėjau žaisti dabar, tai nėra toks geras, prašau grąžinkite daiktus
Tai yra mažesnis atlyginimas nei b4, bet vis tiek p2w. Atsakyti kūrėjams: taip, yra daug geriausių f2p žaidėjų, bet jums reikia tiek daug šlifuoti tik dėl 1 gero ginklo, anksčiau tai buvo įgūdžiais pagrįstas ginklas, o šlifavimas nebuvo būtinas, bet dabar jūs turite žaisti kasdien, kad turėtumėte gerus ginklus ir konkuruoti. Nesupraskite manęs neteisingai, tai geras žaidimas, bet jis nėra toks, koks buvo anksčiau, tikiuosi, kad jūs, vaikinai, galėsite iš naujo įvertinti laiką, kada reikia ieškoti ginklų ir subalansuoti kitus ginklus, kad žaidimas būtų mažiau p2w
Labai myliu šį žaidimą, po vidurinės mokyklos padariau pertrauką, bet dabar vėl patraukiau prie jo ir žaidimo su kalmarais papildymu✨😁💯
Buvo smagu........prieš metus dabar jame yra atnaujinimo sistema, pagal kurią jūsų ginklai laipsniškai silpnėja, kuo daugiau padidinate lvl, kainuoja 160+ monetų (už lvl), kad 1 ginklas būtų lygus visiems kitiems, tačiau net jei Jei esate geriausias žaidėjas kiekvienose rungtynėse, gausite ne daugiau kaip 120 monetų, kol pasieksite LVL. Atminkite, kad tai tik 1 ginklo iš 5 priežiūra, neįskaitant pirkimo kainos. Vienintelis tinkamas režimas yra dabar panaikinti mirtini žaidimai, kuriuos sugriovė priešo piktograma ant paskutinių 2 žaidėjų. Gėda matyti, kad taip tapo
Visada turi didžiausių atnaujinimų, kai beveik nebežaidžiu. Prieš kelerius metus buvo smagesnis, bet jis tiesiog išaugo kaip bet kuris kitas PvP, neturintis jokio unikalumo.
Ngl hackinti ir visus dalykus praradau lel
Žaidimas tiesiogine prasme atsilieka beveik kas sekundę rungtynėse. Tai labai atsilieka, net jei turiu wifi, ar ne. Tada pasirodo atsitiktiniai skelbimai, todėl žaidimas šiek tiek nustoja reaguoti. Išskyrus tai, žaidimas yra puikus.
픽셀 건 3D (Pixel Gun 3D) 액션 jhju
Žaidimas geras, bet per daug svetu todėl sunku laimėti
LOL, ŠIS ŽAIDIMAS YRA BLOGIAUSIAS, KAD KADA ŽAISTE!!! ŽAIDU SU NUOSTABUSIAIS HAKERERIAIS ARBA SU 30 LYGIO ŽAIDĖJAMIS SU OP GINKLAIS, KAI ESU TIK 12 LYGIŲ ŠIAME ŽAIDIMJE NEPAŽUDUNU KITŲ, KAI JIS NEŽIŪRI 1 IR 100 000 kartų LUCKY CHESTS YRA BŪTINAI P00P NES GAUTI BLOGIAUSIAUS DARBUS GERIAUSIAS DAIKKAS, GALITE GAUTI, YRA KIEKIS GINKLAS IR GALIMYBĖ GAUTI GINKLĄ YRA 0,000000000000000000000001 I BETTER PLAYTHAY LWIAGTH!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I rate ☆ out of ☆☆☆☆☆ I can't rated 1 cuz some lag makes 1 star to 5 STARS sitas žaidimas įra paskutinis šydas nes prastos grafikos ant sekmes skriniu (lucky chest) TU niekada negauni kokio gero daikto losi su kokiais debilais komandoje arba kurie freaking afk idijotai arba hackeriai jei norit galite parsisiusti ir pabanditi bet sitas sudinas žaidimas tesiog užima daug vietos.... nepatariu siustis
Bl kiek ryja atminties nx
Puikus žaidimas, bet ar galite sumažinti visų ginklų kainą? Šiame žaidime mokama laimėti
Žaidimas.. oooooooooooo
Geras zaidas normaliai sunkus
Šis žaidimas buvo geras. Dabar jis tiesiog tinkamas dėl daugybės šio žaidimo problemų. Ar galėtumėte juos visus pataisyti? Eikite į Noobites kanalą ir pažiūrėkite jo vaizdo įrašą apie tai, ką reikia taisyti, ir pradėkite dirbti. Nenoriu, kad šis žaidimas visiškai išnyktų. Norėdamas išspręsti visas problemas, noriu subalansuoti kiekvieną ginklą. Norėdami pakeisti, pridėkite naują turinį, kuris yra originalus. Pridėkite priešžaidinius vestibiulius. Geriau optimizuokite žaidimą. Pašalinkite fiksuotą delsą daugeliui ginklų. Padarykite apdovanojimus geresnius ir daugiau.
Neįkraunama iki galo, sustoja ties 90%, 85% arba 99%. Prašau pataisyti.
Tai puikus žaidimas, bet čia ir ten yra keletas klaidų, pavyzdžiui, aš negaliu patekti į 4-ąjį pasaulį. taip pat kai gauni monetų, jų negausi daug.
Puikus žaidimas, didžiulis unikalių ginklų pasirinkimas ir tiesiog sunkus 👌. rekomenduoju, bet lyga šiek tiek nesubalansuota vėliavų fiksavimo srityje, kurią naikinate arba sunaikinate
Šį žaidimą aš ir mano brolis žaidėme, tai buvo smagu. bet pasukti pirmyn šis žaidimas yra blogas Man nerūpi žaidimas Noriu atsiliepimų, o pinigai yra menki, nes sunku, o „YouTube“ tiesiog gauna supratimą, kad atidaro daug dalykų ir moka už laimėjimą. žaidimas yra blogas, aš vis dar žaidžiu, bet blogai, nes krūtinė yra sutvarkyta ir laisva krūtinė, žiūrite pridėjimą ir ten buvo tik ginklo dalys, kurių net negalite gauti. .
Puikus žaidimas, bet jis neveikia, mano tinklas yra geresnis ir sako, kad jūsų tinklas blogas, išspręskite šią problemą😰
像素射擊 3D (Pixel Gun 3D) 動作 ofho
Prašau, kad monetos/brangakmeniai pirktųsi tikrais pinigais
픽셀 건 3D (Pixel Gun 3D) 액션 jhju
Geriausias žaidimas!
Šūdasnx kurwa campain didesniskinklai šūdas lengviau tvarkykite savo žaidimą pydairai padarykit skil maccht making skinus ant armoru