Post by letisfaiwalvets on Feb 5, 2022 21:33:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod více tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
Miluji přestřelky...toto je jedna z nejlepších her, jaké byly kdy vytvořeny Dobrá práce, kluci!!
Vadí mi reklama mezi úrovněmi
Na začátku to vás bude bavit ale potom se to jenom opakuje
Vše co potřebujete (skiny, nové prostředí, všechny zbraně, coiny) jsou za reklamu je hra dobrá ale tohle ji Jinak neskutečně kazí.
Deto
zatím to vypadá dobře
Johnny Trigger: Action Shooter Aksi lwy
Akční a dobrodružné!!!
Trochu zábava, ale časté přidávání hru polovinu času zničí. Super příležitostná nekvalifikovaná hra. Nulová výzva. Utratil jsem 2 dolary za „plnou verzi“, abych později mohl požádat o aktualizaci 6 $ TÝDEN za VIP přístup! Vážně! 6 dolarů za týden! Rozumím mikro transakcím a nakupování dalších dobrot, kdykoli chcete, ale 4 týdny by byly 24 $ MĚSÍčně Byl jsem tak naštvaný, že jsem to odinstaloval, přestože jsem zaplatil za to, co bývalo "plná verze". Nemůžu uvěřit, že chtějí tolik za tak málo za hru!!
Superko
Super
Bylo to skvělé kvůli grafice zbraň, všechno je to tak dobré, ještě jednodušší, když si koupíte skiny, je to tak skvělé 😘
Dobrá kinetická hra
Miluju tu hru, je náročná a zábavná, nikdy mě to neomrzí!
Je to zábavné, ale je tam příliš mnoho reklam, protože po každém zápase se objeví reklama, takže jsem viděl 173 reklam
Líbí se mi ta hra, ale musíte opravit část peněz, je to tak otravné, když nemám dost peněz na nákup zbraně, ale líbí se mi tato hra můj přítel řekl, že nemám rád offline hry a řekl, že to není dobré pro vás lidi, ale líbí se mi tato hra Řekni mi, že je ta hra dobrá záliv
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Příliš mnoho reklam brácho, jsem fanouškem této hry, ale kvůli těmto reklamám tuto hru nenávidím
Líbí se mi to, ale reklamy stále přicházejí, takže tomu budu muset dát 3 (na vašich reklamách musím zapracovat.
Tato hra je v pořádku jako zabiják času a má skutečný potenciál se dále rozvíjet, ale počet reklam je příliš velký s vynucenou reklamou na druhé úrovni a dokončení jedné úrovně trvá méně než 30 sekund a poté se reklamy odemknou. oblečení, které jste již technicky odemkli tím, že projdete 10 misemi. To je v pořádku, ale existují lepší hry s méně vynucenými reklamami, které narušují hodnotu zábavy
Sužovaný reklamami nemůže hrát více než 2 hry, aniž by se vám jedna nelíbila, a navíc téměř vše, co vám hra umožňuje, vyžaduje sledování reklamy. Existuje metr, který se časem hraní naplní a který vám dá postavu, ale jakmile je na 100, buď se díváte na reklamu, nebo ji ztratíte. Tato hra je jen otravný způsob, jak přimět malé děti, aby si stahovaly další hry, aniž by se o to snažily. Hodnotil bych 0, kdybych mohl.
Je to dobrá hra, ale je tam spousta reklam a je to TAK otravné!
Repetetivní hra, kde se nové věci odemykají pouze koukáním na reklamu.
Miluji tuto hru, celý můj proces byl ztracen
Odměny za spuštění reklamy nefungují a navíc se to vše opakuje, to je o ničem.
Zábavné a docela snadné použití mě baví na hodiny
Toto je velmi zábavná hra, pokud se vám líbí myšlenka hladké, jednoduché a načasované střelnice. Bohužel to kazí reklamy. Dokončete 10 až 15sekundovou úroveň a získejte 30sekundovou reklamu. Najděte lotto shop, sledujte 2 reklamy a odhalte věci. Zemřít v úrovni? Můžete sledovat reklamu a přeskočit úroveň. Oh, chceš jen místo toho restartovat úroveň? Každopádně mít reklamu. Pokud se pozdější úrovně výrazně prodlouží, strávíte více času reklamami než hrou. Odinstalováno.
Až na reklamy kterých není moc tak super
Je to hra plná reklam m, stoji to za nic Si to stahnout
Je to opravdu zábavná hra, ale sotva se dostanu přes 4 nebo 5 úrovní, než se zhroutí, a dělá to, když věci explodují nebo když jsem u kiosků nebo se dívám na video pro bonus, takže o své bonusy přijdu... mít mnohem víc zbraní a peněz, kdyby to nebylo kvůli bourání. Dal bych tomu lepší hodnocení, kdyby to tolik nekazilo... Opravte prosím tento problém, nevím, jestli se jedná pouze o problém Androidu nebo ne, ale potřebuje opravu.
nejvíc zasekaná hra!!!!😡😤
Celkově je to dobrá hra, stačí přidat možnost uložit náš postup. A také když klepnu na reklamu sledování, abych získal 1 klíč, nedělá to nic. Prosím vylepšete tyto věci a já to ohodnotím 5 hvězdičkami ⭐.
tato hra je opravdu dobrá a ke hraní nepotřebuje wifi
Fajn
Je dobrá ale ty reklamy jsou příliš dlouhé ale nevadí
Je to strašná hra👿👿👿👿👿
Hrúza
pěkný moc
Nevi proc ale nejdou mi vzit outfiti takze davam 3 hvezdy
Furt se levly opakují
Velmi pěkná hra, offline, pěkná grafika, dobré zbraně celkově měly dobrý zážitek
Extreme Car Driving Simulator Ötmə qdxh
Tolik akce, kterou miluji a skvělá kvalita 👌👏🙌
Hra je dobrá ale i přes to dávám jenom 3 hvězdy.První strhávám za to že tam jsou reklamy a druhá že hra rychle omrzí protože to je potom to sám.
Je to dobrá hra
Skvělý koncept a zábavné hraní prvních 30 minut. Je nepříjemné čekat, až se dostanete do obchodu se zbraněmi, a znovu a znovu nenacházet nic užitečného. Vydržel jsem to a nakonec jsem si koupil kulomet za 10 000 dolarů, jen abych zjistil, že ten 1 000 dolarů, který jsem si koupil na začátku, byl mnohem lepší. Velmi repetitivní bez vyplácení po prvních 25 úrovních. S novými outfity je to doslova stále to samé. Zbraně nejsou o nic lepší a každá úroveň je super snadná.
Tato hra je skvělá, ale když ji budu hrát, skončí.
Hra je celkem zábavná. Problém je že každé kolo trvá asi 15 sekund a po naskakuji 2 reklamy a kazda z nich jde prepnou po 5 nebo 10 vterina nem.. takze vlastne jen reklamace reklamy a obcas si i zahrajete... nevyuziteho potencionalu hry hnedle
Je to krásně vypadající hra a zábavná, ale má své problémy. Hlavním z nich je PŘÍLIŠ MNOHO REKLAMY. To nebývalo zvykem, ale byli chamtiví. Nyní, když odmítnu volitelnou reklamu (sledujte video pro peníze navíc), reklama se stejně zobrazí. Nedávná aktualizace vymazala veškerý můj postup po The Cave, ale neobnovila drahokamy, takže kostky a klíče byly vynaloženy na to, abych se tam dostal. Kromě toho je to pro mě příliš snadné. Můžete hrát navždy jen pomocí základních zbraní, nové zbraně to jen usnadňují.