Post by letisfaiwalvets on Feb 5, 2022 21:27:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ begalinių taškų įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: Tank Army Game 2022 version ▞▞▞
myliu šį žaidimą. bet kitų tankų kaina tiesiog didelė. plz maža ta kaina.
Grafika galėtų būti geresnė ir norėčiau, kad galėtumėte naudoti valdiklį
pinigų žaidimas
Įdomūs tankų mūšiai ir daug galimybių.
Kurejas nezyk i programos gedimus...
Visiškas laiko žudikas )
Labai gražūs ir įdomūs žaidimai, šis žaidimas yra mano mėgstamiausias, nes šios merginos nerodo.
Labai gražus, strategiškas ir linksmas.
Bybis ne zaidimas, pisau toki valdima
Vadas, aš rekomenduoju jums naują tanką. Jei norite žaisti su savo žemesnės pakopos tanku, turėsite kovoti su aukštesnės pakopos piniginėmis. Geras žaidimas, bet žaisti nemokant (o paskui nemokant daugiau) yra labai ribota.
Nezaidziu ir man jo nereikia ir man jis trugdo
Pradžioje žaidimas yra įdomus, tačiau tokio pagrindinio žaidimo atnaujinimai yra labai brangūs... Jis tampa labai konkurencingas, nes yra tik šeši mūšių išdėstymai ir atrodo, kad nėra jokių kliūčių, todėl kovojate su priešininkais, kurie yra labai stipresni už jus, o tai tiesiog gadina žaidimą visiems. Kūrėjai taip pat labai pikti su savo nemokamais ir kasdieniais apdovanojimais, kurie yra apgailėtino dydžio ir gana nenaudingi. Apibendrinant, neverta leisti pinigų, bet smagu, kad greitai atitrauktų dėmesį.
Geram žaidimui reikia tik .daugiau laiko. Žaisti per mažai žaidimo..
Crafting and Building एडवेंचर drj
Aš asmeniškai NEMANAU, kad yra kitas Tank žaidimas, atitinkantis W.Machines, aš išbandžiau kitus ir tai kitokia patirtis nei žaisti W.M! Matau, kad žmonės nerimauja dėl brangaus žaidimo, norėdami atnaujinti „Tanks“, na, taip, tai bus taip, kad kūrėjai galės užsidirbti pinigų kurdami NUOSTABIĄ ŽAIDIMĄ! Galite žaisti ir būti geri neišleisdami $$, tanko statyba užtrunka šiek tiek ilgiau. Kai tai padarysite, berniukas, tai nuostabu! Pakvieskite savo DRAUGUS ir su jais sukurkite būrio komandą, kuri kovotų su kitomis šalimis/klanais ar būriais! Thx Dev's!
GERA
Į kitus karo mašinų žaidėjus. NEDARYK TO!!!! Jūs pamesite daiktus ir kiekvieną kartą, kai bandysite ir skųsitės atgauti daiktus „deimantus, monetas, raštus, bombas ir pan.“. tai visada bus google kaltė arba problema yra jūsų pačių!!! Einant toliau į žaidimą, norint įsigyti naujesnius bakus, reikia 100 USD. Taupykite savo pinigus ir savo laiką arba nusišypsokite be bučinio!!!! Tikiuosi, pasinaudokite patarimu, neverti pinigų
Peržiūriu savo neigiamą War Machines apžvalgą dėl to, kad buvo ištaisyta daug nesklandumų, todėl žaidimas šiuo metu yra mano mėgstamiausias, bet jūs negalite konkuruoti neišleisdami pinigų, todėl turėkite tai omenyje. Vienas dalykas, kuris man tikrai nepatinka. kiek brangus šis žaidimas. Deimantai šiame žaidime turėtų būti maždaug trečdalis kainos. Jie parduoda pasiūlymus už 99,99 USD tiesiu veidu 😑 .tai žaidimas mano telefone. Tikrai smagu, bet aš nemoku 99,99, kad 3 dienas žaisčiau geriau.
Aš esu senas šio žaidimo žaidėjas ir mano sąnariai yra šiek tiek surūdiję, bet pamažu atsigaunu ir pamažu įgaunu įvaldyti. Taip, ir dar vienas dalykas, jei ieškote to, kas tai parašė žaidime, ieškokite žaidėjo, vardu DreadeadWarrior.
Jau kurį laiką žaidžiau, bet naujausias naujinimas nebus įdiegtas mano telefone, todėl manau, kad man nesiseka. Atsisiuntimas yra tik 85 mega, o telefone turiu mažiausiai 500 mega laisvos vietos. Turite idėju??
War Machines: Tank Army Game ایکشن fspo
Galimi vartotojai, klientai ir žaidėjai, kurie svarsto tapti karo mašinų žaidimų programos dalimi, viskas priklauso nuo pinigų ir niekur nepasieksite, jei neišleisite pinigų, tai tiesiog neįmanoma, jei neišleisite pinigų, kaip sakiau. Šiame žaidime neįmanoma pasiekti niekur ir tobulėti šiame žaidime. Praėjusią savaitę pateikiau geresnio verslo biuro skundą prieš šios įmonės programų kūrėją, jie gavo mano skundą. Atnaujintas skundas, atnaujintas iki FTC tyrimo
Tikrai geras žaidimas žaisti. Tačiau vairavimą reikia šiek tiek patobulinti
Nėra prasmės į tą patį mūšį įtraukti aukštesnės pakopos tankus, kai esate žemesnėje pakopoje.
Labai priklausomybę sukeliantis žaidimas. Žaidžiu visą laiką.
War Machines: gioco di guerra Azione tgnb
Per daug laukia žaidimo ir visada norisi deimantų
Kokio velnio plėšia bapkes
Man patinka žaidimas, bet bandymas priversti žmones išleisti pinigus, kad pasiektų lygį, yra nevykęs. Žmogaus žaidimo turėtų pakakti, kad jūs pasiektumėte lygį ir gautumėte privilegijas. Padaryk geriau, prašau
Geras žaidimas ir smagu žaisti, man sunku neatsilikti nuo atnaujinimų ir jų užimamos atminties vietos.
Labai brangu toliau žaisti šį žaidimą
Puikus žaidimas, tačiau jis priverstas pirkti naujinimams. Visą laiką praleidžiate tobulindami savo tanką, kad galėtumėte kovoti su tankais, dėl kurių jūs kritote taip, tarsi nebūtų prasmės žaisti. Negaiškite laiko, nebent turite pinigų naujinimams įsigyti...
Įdomus žaidimas, bet nekenčia, kad tarp žaidimų reikia spustelėti 2–5 skelbimus, yra juokinga. Trinti neverta.
Galimas puikus žaidimas, tačiau šiuo metu jis yra labai ydingas. Perėjimas į jau egzistuojantį žaidimą, nesuderintos pakopos tankų mūšiai, žaidėjai įsilaužia į žaidimą ir apgaudinėja, turi reguliariai pirkti atnaujinimus, amuniciją ir pan. reikia prisijungti prie žaidimo apdovanojimų, kad išleidę pinigus bent dalį jų galėtumėte susigrąžinti naudodami žaidimo atlygį, kad įsigytumėte žaidimo elementus. Išspręskite visas šias problemas ir turėsite nuostabų žaidimą.
Puikus žaidimas, tačiau jį paveikė mokėjimo už evoliuciją problema.
Iš pradžių buvo malonu, bet palaipsniui tampa labai sunku, jei ne aukščiausios klasės žaidėjas. Jūs tiesiog tampate patrankų mėsa tiesiogine prasme aukščiausios klasės žaidėjams. Ir net jei tampate aukščiausios kokybės žaidėju, tai yra nepaprastai brangu. Šlykštu 😢😡. Atnaujinimai trunka amžinai!
Būtų toks puikus žaidimas, jei galėtumėte žaisti daugiau nei 3 kartus nepirkdami daugiau benzino! Ir jūs turite žiūrėti tiek daug vaizdo įrašų, kad galėtumėte žaisti vieną kartą! Vienas vaizdo įrašas turi prilygti vienam paleidimui, o kai bakas pilnas, turėtumėte paleisti 10 kartų, o ne 3!!
Tai įdomus žaidimas, tačiau norisi, kad pirktumėte viską, kad pasiektumėte pirmyn. Kainos yra per didelės už tai, ką gaunate. Bet vis tiek smagus tankų susprogdinimo žaidimas!!!!!!
War Machines: Tank Army Game მძაფრსიუჟეტიანი nsl
Gk
Nepasileizdia zaidimas
Duotų penkis, jei dėžutės atsidarytų greičiau, arba penkis dimonus žaidžiant daugiau
War Machines: Tank Army Game ઍક્શન jaix
Įtraukianti ir linksma. Tačiau kovų metu būtų galima geriau bendrauti komandoje.
Norėčiau daugiau apdovanojimų nemokėdamas pinigų ir norėčiau, kad būtų galima nusipirkti apdovanojimų su monetomis
Tai visiškai smagu žaisti. Tačiau jei neišleidžiate pinigų ir turite problemų, dėl kurių jiems gali prireikti kompensuojamųjų produktų; jie tau nieko neduos. Net jei klientas yra teisus. Dėl to žaidimas tampa laiko švaistymu.
Įdomus žaidimas žaisti. Grafika gera. Taktika. Ir jūs turite galvoti apie tai, kaip įrengti savo baką. Eik paieškoti. Pažiūrėkite, ką geriausia išleisti. Taip pat gausite daug nemokamų dalykų. Kad pradėtumėte ir dalyvautumėte žaidime, ir būsite paaukštintas.
Dar vienas kvailas žurnalas, dar kartą pašalinti šį žaidimą bus puikus dalykas
Geras žaidimas
Patirtis gera, bet sunku žaisti nemokamai, nes norint atnaujinti reikia deimantų, kurių negalima gauti žaidžiant, reikia daug pinigų norint žaisti aukštesniu lygiu, sunku žaisti be mokamos narystės
Maniau, kad tai mano vaizduotė, bet taip nėra, žaidimas registruojamas tik apie tai 1 iš 3 mano nužudymų, kuriuos praleidau daug laiko neturėdamas daug pinigų, kuriuos galiu išleisti, kad pasiektume ten, kur esu. varginantis.puikus žaidimas iki maždaug kūno rango
Rasyk jiems nerasias jokio atsakymo ar veiksmu zaidime nebeveikia man kai ant minos su kortom zaidziant uzliapi ir nori paspausti play free mygtukas ir nebeliaidzia prisijungti su facebook akauntu is po updeito paskutinio ir jiems visiskai nusispjauti svarbu jiems tik peln......... ... pieva kaskokia
Daugybė skelbimų bando gauti jūsų pinigus. Sunku išeiti iš žaidimo, nes NĖRA lengvo išėjimo.
Super!!
Būtų puiku, jei būtų garsas!... Ir nereikėtų pirkti dujų. Sutinku su visais komentarais, gerais ir blogais. Man patinka senesnis.