(iOS) Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας mod περισσότερους κρυστάλλους
Feb 5, 2022 21:21:33 GMT
Post by letisfaiwalvets on Feb 5, 2022 21:21:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερους κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Ninja warrior: θρύλος των παιχνιδιών περιπέτειας 2022 version ▞▞▞
Ninja warrior: Legende der Abenteuerspiele Abenteuer jdde
Πολύ καλό οοοοοοοο
Ninja warrior: legend of adventure games સાહસિક nfha
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΗ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ
Πολύ καλό παιχνίδι!!
Είναι διασκεδαστικό αλλά και πολύ δύσκολο μετά τα πρώτα lvl, αλλά μου άρεσε πολύ το concept, η τέχνη και η μουσική υπόκρουση
Το μισώ, ο νίντζα δεν μπορεί καν να χρησιμοποιήσει το σπαθί του παρά μόνο από τότε που πατάει. Θα του έδινα 0 αστέρια αλλά το χαμηλότερο που μπορεί να πάει και 1 αστέρι.
Ουάου αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, ειδικά αυτό το σκληρό ροκ
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο .και κάθε επίπεδο σε σκληρό .100 φορές παίζω αυτό το παιχνίδι αλλά 5 φορές κερδίζω .τόσος χρόνος ξοδεύω
Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον αλλά μικρές λεπτομέρειες, χωρίς ιστορία. Αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον, τα γραφικά, οι κινήσεις και η αρένα επίσης, οι κινήσεις είναι λιγότερες και τα όπλα επίσης
ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. κατεβάστε το και σίγουρα συνεχίστε να υποστηρίζετε τον προγραμματιστή.
Δίνω σε αυτήν την εφαρμογή μόνο 4 αστέρια γιατί έχω μόνο ένα πρόβλημα. Προσθέστε στις ρυθμίσεις αυτού του παιχνιδιού, ότι μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των στοιχείων ελέγχου. Είναι πραγματικά δύσκολο να παίξεις, τα χειριστήρια είναι πολύ μικρά 😔 παρακαλώ διορθώστε το. Εκτός από αυτό μου αρέσει πολύ να παίζω αυτό το παιχνίδι χωρίς κανένα σφάλμα
άριστα
Πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ χειρότερη εφαρμογή. Δεν είναι ανοιχτό για 4ο επίπεδο. Προσπάθησα πολλές φορές αλλά δεν μπορώ να ανοίξω. μου ζητάνε βαθμολογία 5 στα 5. Σου λέω αν είσαι ανοιχτός εκείνο το 4ο επίπεδο θα σου δώσω 5 από 5 bcz Είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες νίντζα αυτοί που εθίστηκαν σε αυτό το παιχνίδι είμαι ένας από αυτούς!!!!! . Παρακαλώ βοηθήστε με να παίξω περισσότερα επίπεδα σε ninja
είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. Όταν παίζω cacapter 2 μάθημα 6 επίπεδο. Τότε δεν μπορούσα να πω καλά το επόμενο επίπεδο. 👉 অামি যখন "κεφάλαια2;επίπεδο 6 " তারপরে অার হচ্ছে না।Στη συνέχεια, THyiISe ξανάρχισε τη συσκευή.
Σε κρατάει.δουνάτο
Ομορφη!!
Το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα ποτέ στη ζωή μου. Αλλά βελτιώστε τα χειριστήρια αφής.
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά τίποτα άλλο από ένα ξεκάθαρο αντίγραφο του Ninja Arashi. Δίνω μόνο ένα αστέρι μόνο και μόνο για να κλέψω το Ninja Arashi concept!!!!!!!!
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά πρέπει να το βελτιώσετε, όπως τα γραφικά, η σκληρότητα και αλλά περισσότεροι κακοποιοί αντί για την καρφίτσα και άλλα
Αυτό είναι ένα απολύτως υπέροχο παιχνίδι και είναι πολύ διασκεδαστικό. Είναι το τέλειο παιχνίδι για να παίξετε σε μια βαρετή μέρα, πραγματικά λυγίζει τα δάχτυλα σας κάνει να σκέφτεστε πιο γρήγορα από ποτέ αφήνοντάς σας ενθουσιασμένους Συνεχίστε την καλή δουλειά και ελπίζοντας σε μια άλλη έκδοση αυτού του παιχνιδιού
Το παιχνίδι είχε καλό γραφικό επίσης καλό, αλλά παρακαλώ αναβαθμίστε τον πίνακα ελέγχου του παιχνιδιού σας, αφήστε και τις επιλογές joytic
Ομορφη
Το παίζω. είναι κάτι σαν arshi ninja. έχει ένα σφάλμα στο πρώτο του στάδιο μετά από 6 επίπεδα, χτυπά στο 7 επίπεδο. Δεν μπορώ να συνεχίσω. Σε επίπεδο 7, δεν υπάρχει τρόπος να συνεχίσω. Δεν μπορούσα να τελειώσω το 7 επίπεδο. Παρακαλώ ελέγξτε το.
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά γιατί έδωσα 2 αστέρια είναι λόγω ημερήσιου φόρου Δεν μπορούν να σας επιτρέψουν να δεχτείτε τον ημερήσιο φόρο σας
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο να παίξεις. γιατί, όταν το παίζω, η φωτιά είναι πάρα πολλή στη "ζούγκλα των νεκρών". Και ο νίντζα είναι πολύ αδύναμος, νομίζω ότι πρέπει να... ....... Ξέρεις τι να κάνεις σωστά.
Τέλειος
Σούπερ παιχνίδι ninja αλλά είναι παιχνίδι σκληρής δουλειάς
Σούπερ παιχνίδι. Ήταν πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και δεν βαρέθηκα ποτέ. 😁😁
Είναι εντάξει αλλά χρειάζεται βελτιώσεις. Έπαιξα ninja arashi και είναι το ίδιο πράγμα βασικά. χρειάζεσαι πρωτοτυπία. Αφιερώστε λίγο χρόνο και σκεφτείτε όλες τις κλασικές ταινίες ή κινούμενα σχέδια και δημιουργήστε ένα παιχνίδι που σχετίζεται στενά με αυτά ή κάτι τέτοιο. Νομίζω!!!
Η εργασία με γραφικά είναι καταπληκτική Τα εικονίδια είναι μικρά Ο έλεγχος παιχνιδιών είναι επίσης πολύ αργός Θα είναι περισσότερο, αλλά εάν διατηρήσετε τον έλεγχο των εικονιδίων στις ρυθμίσεις
Δεν είναι κακό παιχνίδι! Καθώς περνάτε από τα επίπεδα γίνονται πιο δύσκολα μέχρι να φτάσετε στο αφεντικό! Δεν υπάρχουν πολλά για να ολοκληρώσετε, κάτι που είναι κρίμα που θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά περισσότερα και ένα αφεντικό στο τέλος κάθε σταδίου δεν δίνονται πολλά πράσινα πράγματα είτε για αλλαγή νίντζα είτε για βελτίωση του μαχητή, θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότερα, αλλά γενικά καθόλου άσχημα
Αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, αλλά το raiku ruy είναι ένα πολύ σκληρό τέρας
Πολύ σκληρό παιχνίδι Μου άρεσε τα γραφικά καλά είμαι στο επίπεδο 37, αλλά ξεκινώ πολύ δύσκολα πάνω κάτω, συνεχίστε πώς το μετακινείτε""_"""""____"""_____""""_'"""""___ """" οποιοδήποτε στάδιο βίντεο. Επιγραφή. 37.
Ο προγραμματιστής αυτού του παιχνιδιού παρακαλεί για μια καλή κριτική. Συγγνώμη αγάπη μου, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά χάλια. Τα κουμπιά είναι τόσο μικροσκοπικά και δεν λειτουργούν πάντα.
Ninja warrior: legenda game petualangan Petualangan udc
Καλο παιχνιδι ωραιο μπραβο
Touchgrind Skate 2 Športové hry hpy
Καλή ιδέα, αλλά τα χειριστήρια και η απόσταση των χαρακτήρων στο περιβάλλον είναι αδύνατο να οδηγήσουν συχνά σε απώλεια παιχνιδιού. Χρειάζεται αντιμετώπιση.
Το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά το επίπεδο 5 του δάσους Bamboo έχει μόνο δύο κυλίνδρους, καθιστά αδύνατο να ξεκλειδώσετε το τελικό στάδιο
Воїн ніндзя: легенда пригодницьких ігор Пригодницькі ewqo
Воїн ніндзя: легенда пригодницьких ігор Пригодницькі ewqo
Ίσως το καλύτερο παιχνίδι smartphone! Αλλά πρέπει να προσθέσετε περισσότερες προκλήσεις και δεξιότητες. 👍
Είναι τέλειος απλός κολλάει λίγο!!!
Πολύ καλό παιχνίδι
Είναι φοβερό παιχνίδι, καλό, αλλά δεν μπορώ να ολοκληρώσω το Dragon Citadel 5ο επίπεδο, γιατί η τελευταία φορά που η δεξιότητα άλματος dubule ninja δεν λειτουργεί. Πώς να το διορθώσετε; Παρακαλώ βοήθεια.