Post by letisfaiwalvets on Feb 5, 2022 21:12:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tactical War: Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tactical War: Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами неограничено злато ▞▞▞
▞▞▞ Tactical War: Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞
Малка, спретната и добре представена игра, която за съжаление няма разнообразие и опции. То е сравнително плитко и докато менюто за надстройка е хубаво, то не прави нищо за играта. Трябва да надстроите всичко или няма да успеете, а по-скоро разработчикът можеше да даде клонове за специализирани оръжия и да ви принуди да вземете тактически избор. Ефективно играете мисия веднъж или дори за няколко минути и ще забележите оптималното разположение, след което рестартирате и следвате това.
Всеки, който казва, че е невъзможно или твърде трудно без вложени истински пари, просто е гадно от tower defense 4* за рекламите, но доста добре иначе
Добре
Вече завърших ниво 20 и повтарям само етапите.
Това е забавно и предизвикателно, но изключително кратко. Те трябва да добавят повече към играта
Харесвам тази игра много и вече съм я завършил вероятно 10 пъти. Причината да няма 5 звезди е, че не е имало нови нива от много дълго време. Прекарва времето добре, докато седите в автобуса и е доста право напред. Нивата стават по-трудни, докато напредвате, но надграждането на кулите очевидно помага много. МОЛЯ ПУСКАТЕ ОЩЕ НИВА. ЗАБЕЛЕЖКА – Някои хора казват, че рекламите са твърде натрапчиви, но аз получавам 1 20 до 30 секунди реклама в края на всяко ниво и никога по време на игра.
Taktická Válka: Tower Defense Game Strategie gqf
Концепцията на игрите е добра (включително хангара като магазин) и добре проектирана. Рекламите са сравнително малко и далеч и всички могат да бъдат пропуснати. Основният проблем с играта е, че е твърде кратка. Максимум 20 карти, на които да играете, и след като сте закупили надстройките за кули с помощта на монети в играта, няма за какво друго да харчите останали монети. НЕ е нужно да харчите пари от IRL, за да завършите тази игра. Като цяло страхотна игра, която ще премине за няколко часа. Дано скоро го разширят.
Страхотна игра, много се забавлявах с нея, но е твърде кратка! Нивата почти не са достатъчни. Завърших цялата игра с 3 звезди на всяка карта и сега няма какво да правя. Най-голямото ми предложение е повече карти/съдържание, за да поддържате нещата интересни. Тази игра се нуждае от повече съдържание! Повече карти, повече кули/оръжия. Има нужда от повече от всичко! Също така би било чудесно да можем да се свържем с нашия акаунт за игри в Google Play, за да запазим напредъка си. Това е доста голямо, тъй като често деинсталирам и преинсталирам игри.
Най-лошата игра. Не може да продължи ниво 5
Taktički rat: toranj obrana igra Strateške igre qxon
Хората, които оставят положителни отзиви, сигурно никога преди не са играли игри за защита на кулата. Тези кули не се занимават с врагове, които са най-близо до "изхода". Те обикновено стрелят по врагове, които дори не са близо до това да ви струват живот/излизане. Преиграх първите 5 нива, за да получа достатъчно пари за закупуване/надграждане на оръжия и напредване с 3 звезди, но не мога да използвам новите оръжия. Все още са заключени. Загуба на време. Вместо това отидете с Toy Defense.
Играта ми хареса, но беше много лесно да победим всички нива с 3 звезди. Също така трябва да се фиксират ръбовете, беше сложно поставянето на кули близо до бутона за телепортиране и мина.
Кулите са твърде скъпи, не започвате с достатъчно и враговете не ви дават достатъчно, за да успеете
Има само 20 нива, 3 кули и... това е направи го за 2 часа 🤔
Страхотна игра, която разработчиците трябва само да качат и добавят още кули и вариации на врагове
Страхотна игра, въпреки че има 20 нива! За малка игра все още има голямо количество РАЗЛИЧНИ стратегии, въпреки че много пъти изглежда, че има само 1 начин да спечелите поне с текущите пари, които имате на по-ниски нива, което е единствената причина да не са 5, но не всеки играта е перфектна като тази!
Tactical War: Tower Defense Game Стратегически okw
RIP OFF... Платих доста за парични пакети.. И когато инсталирах играта на нов телефон, загубих всичко..Отговорът им – Моля, имайте предвид, че можете да възстановите само покупките за цял живот, които не са консумативи, като „Без реклами“. Други приложения като парични пакети са „консумативи“ и не могат да бъдат възстановени след преинсталиране на играта или загуба на напредък поради внедряването на Google Play IAP. Но мога да ви върна сумата. Имам нужда от номер на поръчка от писмо за покупка в Google Play. Въздъхни.
това е добра игра... BUUTTTTT това е твърде трудно... дори не мина над lvl 7... предполагаш, че ще го направиш точно както го искаш... ако не губиш... дори ако похарча тези 7 долара за монети и надстроя всички кули...
0 възможност за възпроизвеждане. Щом стигнеш до края... това е. Също така няма безплатна игра или пясъчни режими. Не е лоша игра... просто ми се иска да има повече от нея.
Много интересна игра. Наистина трябва да приложите ум. Студиото е вложило много мисли в тази игра. Първо си помислих, че е невъзможно да спечеля без да харча истински пари. След това използвах реални тактики и след малко опити и грешки и 3-4 опита на ниво по-късно успях да получа 3 звезди на ниво. Наистина се насладих на играта. Надяваме се скоро да видим още нива, които наистина ни поставят предизвикателство. Подобрете оръжията, защото не всяко оръжие пробива всеки танк. Малка точка за надграждане, която трябва да се отбележи.
Perang Taktis: Tower Pertahanan Strategi rnay
Taktinen sota: Tower Defense Strategia ooff
Бих му дал 5 звезди, единственият проблем беше, че има само 20 нива... трябва да добавят още!! Моля, добавете още! Може би в актуализацията ще има още
Подредени толкова направо от портата, че трябва да купувате неща. Отговорът "опитайте се да промените тактиката си" няма да ви помогне. Опитайте да промените играта, така че да не е почти невъзможна. Кой иска да продължи да играе завършени нива отново и отново, за да печели пари?
Пристрастяване като ад. Изглежда толкова лесно да издухаш лошите. Помисли отново.
След като достигнете определена точка в играта, не можете да спечелите достатъчно пари, за да преминете през първата вълна. Имах всичко почти напълно надградено и все още е невъзможно. Изглежда, че създателят го е направил там, където има 1 настройка, която ще работи и от вас зависи да се натъкнете на настройката. И ако случайно не го намерите, казват „използвайте различни тактики“. Опитвате се да използвате различни тактики и просто не работи. Лоша игра. Бих прегледал повече, ако имах повече герои.
По погрешка докосвате дърво или други предмети и цялата ви защита започва да удря този обект, оставяйки враговете... наистина хубаво
Страхотна и проста игра. Обичам механиката на събаряне на дървета и скали за злато, за да помогна на доходите и да направя място за кули. Иска ми се да има повече от 20 нива. Иска ми се също вълните да са по-стратегически. Всички вълни са подобни. Започнете с пешаци и след това цял куп танкове. По принцип това означава само максимизиране и надграждане на оръдейните кули, тъй като другите не са полезни. Победих всичките 20 нива за 2 дни. Готина игра навсякъде.
Солидна игра за защита на кула. Мога да направя с още няколко нива и някои други неща, за които да харчите пари, противопехотни мини, гранати, осколкови гранати и т.н. Отключих всичко и имам купища пари, просто трябва да златна звезда на последните няколко нива. Няма за какво да похарчите тези допълнителни пари, за да направите нивата по-лесни за завършване невредими.
Hotel Frenzy: Home Design Περιπέτεια sip
Страхотна TD игра. Неговата просто отбранителна кула без всички други щастливи скапани боклуци, които повечето игри изпитват нужда да имат. Иска ми се да има нещо повече. Нуждае се от повече нива и повече кули, подобрения и т.н. Режим пясъчна кутия/орда ще го направи 5 звезди. Той е добре балансиран. На хората, които се оплакват, че е твърде трудно, всичко, което мога да кажа, е GIT GUD KID.
Забавна игра за 4 нива, тогава става прекалено трудна. Не очаквах една игра като тази да изисква толкова много време и стратегия. Просто искам да снимам неща. При плюс размер рекламата е минимална. 1 седмица по-късно: нива на повторение, за да спечелите допълнителни монети, за да увеличите всичките си надстройки, около lvl 12 става много трудно
Тепа играаааааааааааааааааааааа
Много е тъпа не я теглете
Страхотно приложение! По принцип това са балони td5, но безплатно. Единственото ми оплакване е, че нивата стават трудни за бързо, но като цяло това е страхотна игра!! Определено препоръчвам.
Много приятен убиец на времето, няма много реклами. Разбира се, играта е трудна, това е удоволствието от нея. Наистина е жалко, че има само 20 нива, би било чудесно да видите актуализация за това.
Страхотна, предизвикателна игра. Необходими са повече нива.
Играта изобщо не е прощаваща, прави не забавно да рестартирате ниво 1 20 пъти. Освен това контролите не са интуитивни, играл съм много игри за защита на кулата, тази прави твърде лесно да пропуснете един изстрел върху превозно средство, което след това ще съсипе цялото ниво. Добър опит, но изтрийте.
Играта не е трудна, нито забавна, досадна е! Купете пари в играта, за да го улесните. Първо направете играта забавна, второ поискайте да платите за нея. Този метод на плащане за печалба ме накара да оставя този преглед за вас, разработчиците. Избрахте да поставите монетизация в играта, която не се нуждае от нея по никакъв възможен начин.